OPLOSSINGEN

Wanneer ons gevraagd wordt wat wij doen kunnen wij die vraag gemakkelijk beantwoorden met ‘Consultancy’. Maar eigenlijk doet deze kreet te kort aan wat wij doen.
Want met onze unieke combinatie van ervaring met (onderhouds)bedrijfsprocessen en bekwaamheid in informatietechnologie rondom onderhoudsmanagement hebben wij een goede basiskennis.
Op basis van deze kennis, maar vooral ook de praktische ervaring in het vakgebied, hebben wij een groot aantal producten ontwikkeld die op flexibele wijze kunnen worden ingezet.
Geen twee klanten zijn gelijk dus waarom zouden de oplossingen voor de vraagstukken dat dan wel zijn?

Op basis van een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever en een analyse van de vraag/vragen wordt een op maat gemaakte oplossing aangeboden. De doelstellingen van uw organisatie en de meetbare intenties van het project worden hierin beschreven en expliciet met de opdrachtgever doorgesproken.
Het afspreken van deze intenties is voor beide partijen belangrijk omdat het een maat is voor het succes van het project. Daarnaast geeft dit ons, in tegenstelling tot een inspanningsverplichting, de gelegenheid om binnen het afgesproken kader onze capaciteiten volledig te benutten.

Het gaat dus niet om de inspanning maar om de toegevoegde waarden voor uw project en onze opdrachtgevers.
En daarom zijn wij ook pas tevreden wanneer u dat ook bent.